GRAFFITI URBAN FOOD

Sunt Cristian Dinu si esti pe cale sa descoperi conceptul in care mi-am pus toata pasiunea pentru mancare si experienta de peste 15 ani in bucatariile din intreaga lume.

DE CE GRAFFITI?

Am ales Graffiti pentru ca descrie cel mai bine felul in care gatim: fara cliseu, fara simplu, fara banal. Pe langa specificul italienesc, am adaugat si bucataria fusion, cu zeci de preparate si arome, din fiecare tara prin care am trecut: America, Japonia, Italia, Franta, Grecia si, in ultimii ani, Romania. Prin tot ceea ce facem, eu si echipa mea, vrem sa fim aproape de tine in fiecare moment al zilei si sa iti demonstram ca home delivery nu inseamna doar pizza si fast food.

In bucataria Graffiti Urban Food vei gasi mereu respect pentru mancare, atentie la detalii, ingrediente naturale si preparate gatite doar la comanda. Langa bucataria unde au loc “magiile culinare” ti-am pregatit, pe timpul verii, o terasa minunata – un colt cu verdeata si liniste, departe de praf si agitatie.

Si, ca sa fim langa tine oricand ai nevoie, ne-am extins serviciile: pe langa un sistem bine pus la punct pentru home delivery, iti oferim servicii de catering si suport pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Promitem sa te tinem la curent cu proiectele noastre de viitor !

Promitem ca nu vom face niciodata rabat de la calitate, dimpotriva, ne vom perfectiona pe zi ce trece! Multumim sutelor de oameni, pasionati de preparatele si conceptul Graffiti, care ne sustin si care fac parte din Comunitatea Noastra.

Fii si tu parte din Comunitatea Graffiti!