„Graffiti face cinste cu masa” intre 09-18 mai 2014

GRAFFITI URBAN FOOD ti-a pregatit inca un concurs savuros, la propriu si la figurat. Mai jos ai mecanismul concursului, asa ca afla ce trebuie sa faci ca sa castigi un voucher in valoare de 100 RON sau 50 RON, de care sa te bucuri cu familia sau prietenii, in aer liber, la terasa Graffiti.

Regulament CONCURS “Graffiti face cinste cu masa”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Graffiti face cinste cu masa” este https://www.facebook.com/graffitifoods . Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „regulament”), obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial pe pagina Facebook (www.facebook.com/graffitifoods )

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in fiecare zi pe pagina Facebook Graffiti www.facebook.com/graffitifoods , in perioada 09-18 mai 2014. Concursul este organizat si se va derula exclusiv pentru persoanele care locuiesc in Bucuresti sau se afla in Bucuresti in diverse scopuri.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de e-mail valida, telefon mobil valid, nume/prenume reale si minim 16 ani impliniti. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti crea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare,dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook Graffiti Urban Food, de-a lungul zilelor de concurs postandu-se cate o imagine de concurs la fiecare doua zile. Iata Mecanismul Concursului:

1. Sustine pagina de Facebook Graffiti Urban Food.

2. La (doar) una dintre pozele de concurs postate de-a lungul perioadei de concurs, lasa un comment sub forma: “Vreau sa mananc la terasa Graffiti pentru ca…” Completeaza spatiul liber cu primele cuvinte care iti trec prin minte.

3. Da Share pozei de concurs pe profilul tau.

SECTIUNEA 6. ALEGEREA CASTIGATORULUI SI PREMIUL CONCURSULUI

Alegerea castigatorului se va face in data de 18.05.2014, la ora 14:00, cu ajutorul aplicatiei automate random.org. Castigatorul va fi anuntat printr-un mesaj pe pagina de Facebook. Pentru a face parte din lista de participanti trebuie sa fie indeplinite absolut toate conditiile stabilite in cadrul sectiunii 2 si 5.

PREMII: primul nume selectat de aplicatia automata va castiga un voucher in valoare de 100 RON, care va putea fi consumat doar la terasa Graffiti Urban Food, din Strada Brasov Nr.16, in intervalul 19 – 31 mai 2014 inclusiv. Al doilea nume selectat va castiga un voucher in valoare de 50 RON, care va putea fi consumat in aceeasi locatie si perioada.

SECTIUNEA 7. PREDAREA PREMIULUI

Castigatorii concursului vor fi contactati de catre un reprezentant Graffiti Urban Food, prin intermediul caruia vor intra in posesia premiului.

SECTIUNEA 8. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 18.05, ora 14:00 si poate inceta inainte de termen doar in cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Graffiti Urban Food in sectiunea Notes. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook Graffiti Urban Food.

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Participarea este GRATUITA, si NU presupune plata niciunei taxe din partea participantilor sau castigatorilor.

SECTIUNEA 11. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Graffiti Urban Food si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Acestea fiind spuse, va asteptam in numar cat mai mare sa sustineti pagina de Facebook Graffiti si sa participati la concurs. Si va mai spunem un secret: pregatim oferte noi si organizam cate un concurs la fiecare 2-3 luni, asa ca merita sa fiti alaturi de noi!

Ne vedem la terasa!

Echipa Graffiti