TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul graffitifoods.ro numit in continuare site-ul, sau graffitifoods.ro, este proprietatea TANDEM CLASS SRL si este administrat de catre TANDEM CLASS SRL, firma inregistrata in SECTOR 6, ALEEA COMPOZITORILOR, NR.7, BL.G10, SC.1, ET.10, AP.64 CAM1, Mun. BUCUREŞTI cu datele de identificare J40/1145/2010, CUI/CIF: RO26477691.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului graffitifoods.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utlizatori.

Utlizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim Vanzator societatea comerciala TANDEM CLASS SRL cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim Cumparator orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

Comanda este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe site, in conditiile si termenii prezentului site.

1. Dreptul de autor al TANDEM CLASS SRL aupra informatiilor publicate pe site.

Intregul continut al site-ului graffitifoods.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TANDEM CLASS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TANDEM CLASS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului graffitifoods.ro numai in limitele mentionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@graffitifoods.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0749.433.433.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul graffitifoods.ro. Politica de preturi.

TANDEM CLASS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul graffitifoods.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA (9%) precum si costurile de ambalare si livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii TANDEM CLASS SRL.

TANDEM CLASS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste funtionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc).

3. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate pe site-ul graffitifoods.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

  • La livrare, numerar;
  • La livrare, prin POS mobil (va rog sa precizati in comanda);
  • Direct pe site, prin card bancar la finalizarea comenzii

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face de catre curierii GraffitiFoods (agentii TANDEM CLASS SRL) conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord (livrarea poate dura intre 1 – 3 ore de la plasarea comenzii, dar nu este garantată). Livrarea este gratuita in zonele specificate, respectiv Zona 1, Zona 2 si Zona 3 atat timp cat se respecta comanda minima declarata pentru fiecare zona in parte.

5. Reclamatii si politica de returnare

Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.).

TANDEM CLASS SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra isi aloca dreptul de a a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicata in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@graffitifoods.ro urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul graffitifoods.ro de la locatia clientului.

In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, TANDEM CLASS SRL se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Conform Art. 10 alin. c) contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.

„Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:

a) vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; ”

Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Dinu Cristian, cristi@graffitifoods.ro.

6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul graffitifoods.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul graffitifoods.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. TANDEM CLASS SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TANDEM CLASS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub acceasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, confor articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TANDEM CLASS SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

7. Promotii si concursuri

TANDEM CLASS SRL stabileste regulamentul promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o modificare prealabila.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului graffitifoods.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

Mesajele transmise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. TANDEM CLASS SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului graffitifoods.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului graffitifoods.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, TANDEM CLASS SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de graffitifoods.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. TANDEM CLASS SRL, operator al site-ului graffitifoods.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TANDEM CLASS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este livrare si facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la office@graffitifoods.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte. Număr notificare 33611 din 27.11.2014 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

TANDEM CLASS SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul graffitifoods.ro sunt transmise pe cale electronica, TANDEM CLASS SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, TANDEM CLASS SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre TANDEM CLASS SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului TANDEM CLASS SRL, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

TANDEM CLASS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor graffitifoods.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre TANDEM CLASS SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul graffitifoods.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

10. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI preparatele pot contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la office@graffitifoods.ro.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe graffitifoods.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului graffitifoods.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Date de identificare firma:

S.C. TANDEM CLASS SRL
Nr.ord.reg.com/an: J40/1145/2010
CUI: RO26477691
IBAN: RO78INGB0000999906871181
ING BANK NV